Wat wij doen

Stay-Focused helpt  cliënten op het gebied van wonen, werken, leren en reactivering.

Neem contact op

Wat we doen

Stay-Focused helpt  cliënten op het gebied van wonen, werken, leren en reactivering.

Neem contact op

Begrip voor jou persoonlijke situatie.

Wij helpen in de volgende scenario’s:

Huisvesting

Samen kijken we naar de beste woonvoorzieningen die bij je behoeftes en zorg passen. Zodat we een gepaste oplossing vinden.

Psychisch functioneren

Functioneren in relatie tot jezelf en geestelijk welzijn. Werken aan je zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Trauma’s en negatieve gebeurtenissen op een positieve manier proberen te verwerken.

Dagbesteding

Activiteiten zoals (vrijwilligers)werk, scholing, vrijetijdsbesteding en hobby’s. Een vaste dagindeling zorgt voor ritme, ontspanning en kan contacten en relaties met anderen bevorderen.

Financieel beheer

Schulden zorgen ervoor dat er vaak weinig over blijft. We brengen samen je financiën in kaart en wat je kunt doen om financiële ademruimte te creëren.

Lichamelijk functioneren

Een goede gezondheid komt op nummer één. Zelfzorg is bij resocialisatie weer prioriteit. Zorgen voor jezelf. Gezond eten en in beweging blijven om frustraties op een positieve manier te uiten.

Verslaving

Wat doe je om verder te gaan als ex-verslaafde. Omgaan met de mensen uit dit verleden. Een leven zonder verdovende middelen accepteren. 

Sociaal netwerk

Communiceren met anderen en het herstellen van je verschillende relaties met naasten of instanties. Hoe communiceer je met anderen? Leren wat je kunt doen in de verschillende situaties.

Praktisch functioneren

Het huishouden: tuinonderhoud, afwas, wassen, koken. Maar ook het zelfstandig schrijven van een zakelijke brief en een instantie te woord staan.

Justitie

Ondersteuning bij bezoek aan de rechtbank/reclassering en/of contact met een advocaat. Wij staan klaar voor ex- gedetineerden (die aantoonbare hulp nodig hebben) voor hun terugkeer naar de maatschappij. 

Ambulante zorg.

Begeleiding op maat bij het vinden van werk dat bij je past. Vinden van geschikte werkplekken inclusief de begeleiding die daarvoor nodig is. Ons uitgangspunt: iemands talenten en kansen. We helpen je om het beste eruit te halen, zodat jij op arbeidsgebied jezelf kunt uitdagen en een vast inkomen genereert.

Forensische zorg.

Stay Focused helpt cliënten hun leven terug in handen te krijgen. Begeleiden bij verschillende kwesties, waar je moeite mee hebt. Wij helpen je mogelijkheden, kansen zien en deze te benutten. Met onze specialisatie krijg jij binnen de kortste keren weer grip op je leven.

Bewegen is Energie.

Bewegingsagogie, doormiddel van sport en bewegen behalen we verbetering op het psychosociaal en maatschappelijk functioneren. Sport en het dagelijks leven kennen vele overeenkomsten. Door begeleiding en samenwerking tussen de beweegagoog en client werken we aan het doel om gedragsverbetering tot stand te brengen. Fysiek en mentaal het beste uit jezelf halen.

Stay Focused aanbieder in Leeuwarden voor Ambulante begeleiding, Forensische zorg en Maatschappelijke ondersteuning.

Contactgegevens

Stay Focused Training & Advies
Voorstreek 2
8911 JN Leeuwarden

T +31 58 844 8315
E info@stay-focused.nl

KvK nummer 656 669 92